tirsdag 29. september 2009

Emma Madelene 4 måneder i dag!

Hjelp som tiden flyr! Tenk ta Emma har blitt 4 måneder allerede! Syns tida har gått superfort, samtidig som jeg føler hun alltid har vært her. Det blir bare gøyere og gøyere med henne! Og det beste er nok den fine kontakten hun har med storesøster!


Jeg er bare verdens heldigste som har fått to så nydelige jenter! *stolt!*


Julia

Blogglisten

5 kommentarer:

 1. Heldig du er Julia, to skjønne tuller:) Koselig blogg du har laget. Hvem har tatt det utrolig bra bildet av deg?! Fotograf som slentra forbi Lillesand?

  SvarSlett
 2. Takk vennen! Ja, jeg er heldig!
  Antar du har kommet hjem? Gleder meg til å treffes og høre alle detaljer fra turen!

  Det er faktisk min mann som har tatt bildet av meg!=) Var heldige der.. jeg er ikke verdens mest fotogene pg han er ikke verdens beste fotograf, men vi hadde et heldig øyeblikk=)

  SvarSlett
 3. Heldige dere som bor der, det er jo så vakkert i Lillesand! Jeg har vært innom mange av sørlandets små perler å jeg blir like satt ut hver gang. Jeg la meg til som følger hos deg jeg, du hadde en så koselig blogg:)

  Tenk her i Tromsø snør det i dag?!?
  Å vi er i september? Hva er greia tenker jeg da...

  SvarSlett
 4. Ja, jeg syns Lillesand er perfekt! Så hyggelig at du la deg til som følger! =) Snør det, stakkars deg! Det mener jeg virkelig! Merker at gradestokken synker her og, men har fremdeles sol og det hjelper!

  SvarSlett
 5. Her snør det i dag også:( snufs.

  Howarden ja, den er så god å sitte i og ikke minst pen å se til, tror det var et bra kjøp jeg:) Nå skal jeg ta ett skippertak husmessig her hjemme, rydde og ordne, ha en superduper dag:)

  SvarSlett