søndag 18. oktober 2009

Hjemme igjen

I går kveld kom Emma og jeg hjem igjen fra Gdansk, Polen.
(Da jeg kom inn døra var rent og pent, tent stearinlys og mat på bordet - takk kjære!)

Vi har hatt noen kjempefine dager!
Jeg fikk litt sjokk den andre dagen, for da herjet uvær over hele Polen. Flyet klarte såvidt å lande da vi kom kvelden før, og på onsdagen var det full storm, vann over alle bredder, trær som knakk og lenger sør i Polen var det snøkaos! Så på onsdagen benyttet jeg annledningen til å fornye håret hos frisøren et steinkast unna. Jeg gjør alltid det når jeg er der, for det som ville ha kostet meg 1000 kr her, koster meg i Polen ca kr 200,- Herlig=)

Ellers måtte jeg gå en tur til stranda for å se hvordan den så ut i stormen. Normalt er dette en bred og herlig sandstrand, men denne gangen var det bølgene som tok over. Under er det bilde av et kantret tre utenfor leiligheten til mine besteforeldre.


Ellers har jeg hatt noen herlige dager!
Kost meg med familie, gode samtaler, god mat og shopping=)
Under kan dere se mine besteforeldre som blir kjent med olderbarnet sitt.
Jeg avslutter seansen med et bilde fra vår tur i det herlige været i dag:

Blogglisten

2 kommentarer:

  1. Høres og ser ut som dere har hatt en koselig tur! Og så godt å komme hjem til et rent hus med tente lys og mat! Sånne menn liker vi;) Ha en fin onsdag! Klem fra Heidi

    SvarSlett
  2. Hei Heidi!

    Ja deilig å reise på tur og deilig å komme hjem. Spesiellt godt var det å klemme eldstejenta igjen!! Og selvfølgelig heilt topp med en mann som ordner i stand!=)

    Ha en fin onsdag du og!

    SvarSlett