I går kveld laget jeg for første gang hjemmelaga knekkebrød. Og det viste seg både å være enkelt, veldig godt og ikke minst perfekt til sunn lunsj på jobb!
Her kommer oppskriften:
2 dl. sammalt rug grov
2 dl. havregryn
2 dl. havrekli
2 dl. sesamfrø
2 dl. solsikkekjerner
1 dl. kruskalki
1 dl. linfrø
2 ts. salt
7 dl. vann
Alt blandes og hviler så i 20-30 min. Fordeles på 2 plater dekket med bakepapir. Du kan ha i begge platene samtidig. Rut opp før steking.Stekes på varmluft i ca 45 min på 180 grader. Ovnsdøren åpnes for utlufting underveis. Knekkebrødene kan stå litt lenger i ovnen på 100 grader hvis de ikke er spør nok.
Avkjøles på rist og oppbevares tett.

Høres deilige ut! De skal jeg prøve =)
SvarSlett