tirsdag 1. desember 2009

1. desember og advent i vårt hjem.

Da er det endelig 1. desember! Jeg elsker førjulstiden - jula er mitt store lyspunkt under denne mørke tiden - så jeg pleier å kose meg masse med å handle- og pakke inn gaver, baking, god mat og andre koselige juleforberedelser. Serlig i år som jeg er hjemme i permisjon og har ekstra god tid!

Jeg pleier ikke å pynte med all pynten heilt ennå, foreløpig er det kun advensstake og stjerne som er på plass:


Også har jeg laget pakkekalender til Heidi for første gang! Hun ble så glad da hun så den i dag tidlig! Jeg fikk aldri surret med til å verken lage eller kjøpe selve kalenderen til alle pakkene, så det ble en litt hjemmelaget løsningi år, men jeg syns det ble ganske ok!=)Til slutt må jeg ta med et par bilder av Emma som ble 6 mnd 29. november. Hjelp som tiden flyr! Hun har så smått begynt å få tenner og er heilt besatt av å tygge på alt som kommer i nærheten=)


Ha en kjempefin dag! Her stråler sola!


Blogglisten

4 kommentarer:

 1. dette var en kjempefin blogg! for ikke å snakke om en nydelig familie og et finfint hjem :-D

  SvarSlett
 2. Charlotte Lundevik1. desember 2009 kl. 16:52

  Koselig å følge hverdagen din Julia:) Håper du har det bare bra.Kos deg siste del av permisjonen,så håper jeg vi ses om ikke så lenge.Stor klem fra Charlotte i Stavanger.

  SvarSlett
 3. Så koselig adventstemning, og kjempefin kalender,mye mer koselig og original enn de ferdige.Gleder meg også til de nydelige kakene dine :)Og lille Emma da.tenk et halvt år er gått siden Espen ringte tidlig på morgenen da det var i gang.Hun er iallefall helt nydelig:)
  Klem fra stolt besta:)

  SvarSlett
 4. Takk for koselige kommentarer!=)

  Og hei Charlotte! Så hyggelig! Ja, jeg prøver å nyte de siste månedene. Du er i Stavanger ja, fiiin by! KLEM!

  SvarSlett