onsdag 2. februar 2011

Det tok meg bare 2,5 år...

Fra jeg kjøpte disse barkrakkene for et slikk og et ingenting på loppemarked til jeg endlig fikk somlet meg til å faktisk male dem! Tenk i to og et halvt år har disse stått i en krok og ventet på å bli malt!

Til slutt var mannen min lei og gjorde klart alt forarbeidet for meg. Han pusset dem, vasket dem, la papp under dem, fant frem maling, pensel, satt på musikk til meg og ropte på meg.. Først DA fikk jeg malt disse krakkene. De ble ferdige til jul og jeg er superfornøyd=) Kunne jeg ikke bare ha gjort det med en gang! Nå brukes de hver dag og Heidi pleier å sitte der å tegne og skrive mens vi lager middag, og kjøkkenøya ser litt mer helhetlig ut.
Emma er også fornøyd=)
Til slutt må jeg fortelle om et genialt arrengement for barn i Lillesand! Hver onsdag kl 18.00 arrangeres det skirenn for små prinser og prinsesser i Holta i Lillesand. Her er det skikkelig konkurranse med startnummer på brystet, tida blir tatt, alle står og heier og medalje venter i mål! Genialt for å få barn på ski! Heidi elsker det og gleder seg til hver onsdag=) Trenger ikke å være medlem av noe. Det er bare å møte opp, beskjedne 25 kr koster det å delta.
Heidi i farta!


4 kommentarer:

 1. Du er god Julia:) Ble veldig stilig med kjøkkenkrakkene!!

  SvarSlett
 2. Veldig kule kjøkkenkrakker, Julia! Enig at det var prikken over i-en på kjøkkenet! Herlige bilder av ungene! Emma er blitt så stor! Ingen fjoner lenger ;) Og Heidi ser ut som ei stjerne på ski! Klem

  SvarSlett
 3. Smart mann du har, hehe!

  Kjempefine ble de, krakkene.
  Og jentene dine er jo bare søte..........

  SvarSlett
 4. Takk for koslige kommentarer dere tre=)

  SvarSlett