tirsdag 4. januar 2011

Vi skal bli kjernesunne!

Som alltid må jeg ha noen nyttårsforsetter når det nye året kommer=) Og som alltid har disse forsettene noe med sunnhet å gjøre=) Å jada, prøver igjen med friskt mot og motivasjonen på topp!

Fikk denne boken til jul som jeg hadde ønsket meg.


Og så satt jeg der da i sofaen 1. julegdag god og mett etter julefrokost og en stor bolle riskrem (rester) og var stappmett og sa, ja nå skal vi bli sunne. Veldig lett så si når man er stappmett av all maten og sukkeret.

Boken har ligget fremme hel julen og både minn mann og meg har bladd og lest masse i den. (han er også overraskende nok VELDIG positiv til dette=) Og hvis det de skriver funker - så er det iallefall verdt et forsøk! Jeg vet godt jeg er sukkeravhengig, men no more! Vi skal ikke bli ekstreme, men innrømmer jo at sukkeforbruket har tatt litt av denne høsten, og da tenker jeg også på våre barn. Siden jeg hadde lyst på saft eller brus til middag måtte jo de også få. Og det vet jeg jo så veldig godt at er No No!

Så nå er vi klare alle sammen til av bli kvitt sukkeret. Kjøkkenet er rensket for usunnheter. Alt som var igjen etter jula og som jeg ikke klarte å trykke i meg siste dagen (søndag) ble kastet. Masse sunnhet er handlet inn og vi er klare!=)

Godt nyttår alle sammen! Og lykke til med nyttårsforsettene deres, hva enn de måtte være=)


Blogglisten

3 kommentarer:

 1. Hei Julia!
  Så flink dere er! Den boka må du fortelle meg mer om =) Klem, Linda

  SvarSlett
 2. I like! Jeg deltar gjerne på gjennomgangen med Linda=)

  SvarSlett
 3. Hei jenter! Takk! Jeg deler gjerne informasjon vet dere! Vi får nok god tid til å skravle til helga! Gleder meg! Bare håper det ikke båser og snør så mye da=)

  SvarSlett